عوارض قرص فولیک اسید 1 (سايد افكت های folic acid 1) – ترجمه صد

عوارض قرص فولیک اسید 1: زمانی که ویتامین B9 به طور طبیعی در غذاها وجود دارد، فولات نام دارد. فولات در لوبیا، پرتقال، مارچوبه، کلم بروکسل، آووکادو، سبزیجات و غیره یافت می‌شود. ویتامین B9 صرف‌نظر از اینکه به شکل فولات یا اسید فولیک باشد، برای تشکیل سلول‌ها و DNA در بدن ضروری است.

عوارض قرص فولیک اسید 1 براي كودكان

دریافت بالای اسید فولیک ممکن است کمبود ویتامین B12 را پنهان کند.

بدن برای ساخت گلبول‌های قرمز و عملکرد بهینه قلب، مغز و سیستم عصبی از ویتامین B12 استفاده می‌کند. کمبود ویتامین B12 اگر درمان نشود، می‌تواند منجر به آسیب عصبی برگشت‌ناپذیر شود که تشخیص دیرهنگام آن نگران‌کننده است.

بدن از فولات و ویتامین B12 به طور مشابه استفاده می‌کند، به این معنی که کمبود هرکدام می‌تواند باعث علائم مشابهی شود. به همین دلیل، مکمل‌های اسید فولیک ممکن است کم‌خونی مگالوبلاستیک ناشی از ویتامین B12 را پنهان کنند و باعث شوند کمبود زمینه‌ای ویتامین B12 تشخیص داده نشود. کم‌خونی مگالوبلاستیک، با گلبول‌های قرمز بزرگ‌شده مشخص می‌شود و می‌تواند باعث علائمی همچون ضعف، خستگی، مشکل در تمرکز و تنگی نفس شود.

تایپ از دستنویس

عوارض قرص فولیک اسید 1 براي سالمندان

دریافت بیش از حد اسید فولیک ممکن است زوال عقلی ناشی از پیری را تسریع کند، به ویژه در افرادی که سطح پایین ویتامین B12 دارند.

مطلب پیشنهادی:  داروساز کیست؟ وظایف داروساز و هر آنچه لازم است بدانید - ترجمه صد

یک مطالعه در افراد بالای 60 سال، سطوح بالای خونی فولات یا اسید فولیک جذب نشده را با زوال عقل در افرادی که سطح پایین B12 داشتند مرتبط دانست. این ارتباط در افراد با سطح B12 طبیعی مشاهده نشد. مطالعه دیگری نشان داد افرادی که سطح فولات بالا و ویتامین B12 پایین دارند، تا 3.5 برابر بیشتر در معرض از دست دادن عملکرد مغزی نسبت به افراد با پارامترهای خونی طبیعی هستند. با این حال، در نظر داشته باشید پژوهش‌های بیشتری لازم است تا بتوان با قطعیت گفت مصرف مکمل با دوزهای بالای اسید فولیک می‌تواند برای سلامت مغز مضر باشد.

عوارض كلي قرص فوليك اسيد

  • افسردگی
  • احساس هیجان
  • تحریک پذیری
  • اختلالات در خواب
  • گرگرفتگی
  • تب
  • ضعف
  • سختی تنفس

عوارض قرص فولیک اسید 1 براي بزرگسالان

اسید فولیک در اکثر مولتی‌ویتامین‌ها، مکمل‌های دوران بارداری و ویتامین‌های ب کمپلکس وجود دارد، اما به صورت مکمل مجزا هم عرضه می‌شود. در برخی کشورها برخی غذاها نیز با این ویتامین غنی‌سازی می‌شوند. مکمل اسید فولیک معمولاً برای پیشگیری یا درمان کمبود فولات خون تجویز می‌شود. همچنین زنان باردار یا آن‌هایی که قصد بارداری دارند، برای کاهش خطر نقایص مادرزادی اغلب از این مکمل‌ها استفاده می‌کنند.

میزان توصیه‌شده روزانه برای افراد بالای 14 سال 400 میکروگرم است. این مقدار برای دوره بارداری 600 میکروگرم و دوره شیردهی 500 میکروگرم توصیه شده است. دوز مکمل‌های اسید فولیک معمولاً بین 400 تا 800 میکروگرم است.

امتیاز شما post
سفارش آنلاین در واتساپ

دیدگاهتان را بنویسید

مقالات پیشنهادی برای شما
علیرضا نادری
علیرضا نادری

داروساز، عاشق تولید محتوا و همیشه در حال آموختن و آموزش دادن هستم.

لینکدین من
اشتراک گذاری این مطلب